Colgate. Száj- és Fogápolási Segédletek Központja

Fogkrémek a tiszta, ragyogó, egészséges mosolyért.

Fogkrémek

Fogkefék minden mosolyhoz a kényelmes és hatékony szájápolásért.

Fogkefék

Gyerektermékek, melyek szórakoztatóvá és rutinná teszik a fogmosást gyermekeink számára.

Gyermek termékek

Minden mosoly egyedi, és különleges törődést igényel. A Colgate-nak van mindenre megoldása.

Keresés előnyök szerint

Milyen fogfehérítő hatású termékek kaphatók a patikában és más üzletekben?

Ha fogfehérítő hatású terméket szeretne vásárolni, széles termékpalettából válogathat: a fehérítő hatású fogkrémektől kezdve a speciális géleken és fehérítő csíkokon keresztül az otthoni fogfehérítő készletig. Ezek a vény nélkül kapható, megfizethető árú termékek szinte mindenkinek elérhetővé teszik a biztonságos otthoni fogfehérítést.

  • A fehérítő hatású fogkrémek rendszeres használatával hatékonyan eltávolíthatók a fogak felületi elszíneződései. Emellett segítenek abban is, hogy a frissen fehérített fogak a legjobb formájukban maradjanak. A fogorvosi rendelőben végzett eljárásokkal (pl. fogorvosi fehérítés vagy lézeres fehérítés) ellentétben a fehérítő hatású fogkrémekkel minden fogmosáskor újra és újra csökkenthetőek a kávé, tea, dohányzás vagy foglepedék okozta elszíneződések. Az ilyen fogkrémek használata mellett az újonnan fehérített fogak tovább maradnak fehérek.

  • A fehérítő gélek a felületi elszíneződések mellett a fogak belsejében lévő elszíneződéseket is eltávolítják. Mivel az ilyen gélek speciális peroxidalapú anyagokat tartalmaznak, nagyobb eséllyel hoznak észrevehető változást a fogak színében, mint ha csak fehérítő fogkrémet használna. Alkalmazásuk egyszerű: a használati utasítás szerint kell felvinni a fehérítő gélt a fogakra.

  • A fehérítő csíkot is közvetlenül a fogakon kell alkalmazni, és naponta kétszer 30 percig kell a fogakon hagyni.

  • A fehérítő készletek olyan fehérítő anyagot tartalmaznak, amelyekben a peroxid koncentrációja alacsonyabb, mint a fogorvosi rendelőben történő fogfehérítés esetében. A fehérítő hatóanyagot ún. sínes módszerrel viszik fel a fogakra. Kétféle fogfehérítő sín használatos:

    • A formázható sínt forró vízben kell meglágyítani, majd ráharapva a fogak formájához kell igazítani. Ezután a kész sín belső felületére kell felvinni a fehérítő anyagot, és a gyártó utasításainak megfelelő ideig a szájban viselni.

    • A nem formázható sínes megoldás a legolcsóbb fogfehérítő  rendszer. A korábban ismertetett fogfehérítő sínhez hasonlóan működik, azzal a különbséggel, hogy nem formázható forró víz segítségével, hanem előregyártott szabványméretekben kapható.

A fogfehérítési módszer kiválasztásakor azt kell mérlegelnie, hogy milyen gyorsan szeretne eredményt, mennyire érzékenyek a fogai és az ínye, valamint hogy mennyit hajlandó fizetni. Az otthoni fehérítés bármely módja esetében fennáll az ideiglenes fogérzékenység vagy ínyirritáció kialakulásának kockázata. Mielőtt fogfehérítésbe kezd, érdemes megkérdeznie fogorvosa véleményét.

Colgate Total Plus Whitening.

Colgate Sensitive Maximum Strength Plus Whitening.

Colgate Simply White.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Minden jog fenntartva!

Kapcsolódó videók

Kapcsolódó útmutatók

Fogfehérítési felmérés

Fogfehérítési felmérés

Készíttessen személyre szabott értékelést, hogy hozzásegíthessük egy fehérebb, ragyogóbb mosoly eléréséhez.

Kapcsolódó termékek

Colgate.hu  |  Jogi szabályozás  |  Sütikkel kapcsolatos irányelv  |  Adatkezelési szabályozás  |  Kapcsolat  |  Kariéra
© . Colgate-Palmolive Company. Minden jog fenntartva.
Ön a magyar nyelvű oldalt nézi.