Colgate. Száj- és Fogápolási Segédletek Központja

Fogkrémek a tiszta, ragyogó, egészséges mosolyért.

Fogkrémek

Fogkefék minden mosolyhoz a kényelmes és hatékony szájápolásért.

Fogkefék

Gyerektermékek, melyek szórakoztatóvá és rutinná teszik a fogmosást gyermekeink számára.

Gyermek termékek

Minden mosoly egyedi, és különleges törődést igényel. A Colgate-nak van mindenre megoldása.

Keresés előnyök szerint

Tanácsok a fogászattal kapcsolatos félelmek enyhítésére

Függetlenül attól, hogy dermesztő félelem vagy csak egy kis aggodalom tölti-e Önt el a fogorvossal szemben, az itt adott tanácsok segíthetnek a következő fogászati vizsgálatot pozitív élménnyé tenni.

1.Kérdezze meg barátait és családját.
Ha még nincsen fogorvosa, kérdezzen meg olyan embereket, akikben megbízik, hogy elégedettek-e saját fogorvosukkal. A körbekérdezés egyszerű módja annak, hogy jó fogorvost találjon.

2. Keressen fogorvost interneten.
Számos fogászati rendelőnek van weboldala, ahol tájékozódhat a praxisról, az általuk kínált szolgáltatásokról, találkozhat a személyzettel és megtudhatja, hogy a praxis milyen értékek és célok mentén kezeli a pácienseket. Ha talált néhány ígéretes fogászati rendelőt, kérdezze meg barátait vagy szomszédait, hogy nem járnak-e oda, vagy tudnak-e valamit ezekről a rendelőkről.

3.Beszéljen az érzéseiről.
Miután kiválasztotta a fogorvost, beszéljen vele és a személyzettel is. Ne legyen szégyenlős! Nem Ön az első páciens, aki ideges vagy izgul. Ha a kezelés előtt, vagy a kezelés alatt kényelmetlenül érezné magát, oszlassa el aggodalmait és félelmeit. Nagyon fontos, hogy fogszakorvosával egyértelműen és nyíltan kommunikáljon. A beszéd a fogászati kezelés során szerzett élményt nyugodtabbá és kellemesebbé teszi.

4.Tegyen fel kérdéseket.
Kérdezze meg fogorvosát, hogy szájüregének  egészségügyi állapota alapján milyen típusú fogászati kezelést javasol Önnek. Miután kezelési terv készült, kérje meg fogorvosát, hogy részletesen magyarázza el az ajánlott kezeléseket. Ha előre tudja, hogy mire számíthat, az segíthet Önnek megnyugodni.

5. Nyugodjon meg.
Ha egy beavatkozás előtt feszült vagy ideges, beszéljen fogorvosával arról, hogyan lehet könnyebbé tenni a kezelést. A bódítás(kéjgáz) vagy egyéb gyógyszerek segíthetnek ellazulni, és szorongásának mértékétől függően használhatóak. A fogorvos és a fogászati személyzet minden tőlük telhetőt meg tesz azért, hogy a kezelés nyugodt és stresszmentes legyen.

© Copyright 2010 Colgate-Palmolive Company

Kapcsolódó videók

Hogyan mossunk fogat

Hogyan mossunk fogat

Tanulja meg a fogtisztítás technikáját a legjobb eredmény eléréséhez.

Kapcsolódó útmutatók

Kapcsolódó termékek

Colgate.hu  |  Jogi szabályozás  |  Sütikkel kapcsolatos irányelv  |  Adatkezelési szabályozás  |  Kapcsolat  |  Kariéra
© . Colgate-Palmolive Company. Minden jog fenntartva.
Ön a magyar nyelvű oldalt nézi.