Colgate. Száj- és Fogápolási Segédletek Központja

Fogkrémek a tiszta, ragyogó, egészséges mosolyért.

Fogkrémek

Fogkefék minden mosolyhoz a kényelmes és hatékony szájápolásért.

Fogkefék

Gyerektermékek, melyek szórakoztatóvá és rutinná teszik a fogmosást gyermekeink számára.

Gyermek termékek

Minden mosoly egyedi, és különleges törődést igényel. A Colgate-nak van mindenre megoldása.

Keresés előnyök szerint

A megfelelő fogkefe kiválasztása

Milyen fogkefét használjak?
A megfelelő fogkefe kiválasztása nehéz döntés, mivel kereskedelmi forgalomban nagyon sok különféle formájú, méretű és típusú termék kapható. A következőkre érdemes figyelni:

  • A legtöbb fogászati szakember egyetért abban, hogy a lágy szálú fogkefék a legjobbak a foglepedék és az ételmaradékok eltávolításához. Emellett érdemes kis fejű fogkefét választani, mivel ezekkel jobban hozzá lehet férni a száj minden részéhez, a nehezen elérhető hátsó fogakat is beleértve.
  • A fogkefe szárának típusát (például csúszásgátlós markolat vagy rugalmas nyak), a fogkefe fejének formáját (elkeskenyedő vagy négyszögletes), illetve a szálak típusát (például hullámos, lapos vagy ívre vágott) saját igényeinek megfelelően válassza ki. A legjobb fogkefe az, amelyik jól illeszkedik a szájformához, és lehetővé teszi az összes fog könnyű elérését.
  • Sokak számára az elektromos fogkefe is jó választás lehet. Az elektromos fogkefével alaposan megtisztíthatók a fogak, különösen azok számára, akiknek a fogmosás problémát okoz, illetve akik korlátozott kézügyességgel rendelkeznek.

Milyen gyakran cseréljem a fogkefémet?
A fogkefét akkor kell cserélni, ha az elhasználódás jeleit kezdi mutatni, de legalább háromhavonta. Megfázás vagy más betegség után is fontos a fogkefe cseréje, mivel a szálakon korábban összegyűlt kórokozók újrafertőződést okozhatnak.

toothbrushes
Az elhasználódott fogkefe(fej) károsíthatja az ínyszövetet. A fogkefét cserélje, ha elhasználódott, de legalább háromhavonta.

Kapcsolódó videók

A fogselymezés helyes technikája

A fogselymezés helyes technikája

Egyszerű útmutatásokat találhat a hatékony fogselymezésre vonatkozóan.

Kapcsolódó útmutatók

Fogmosási útmutató

Fogmosási útmutató

Tesztelje fogmosási készségeit SZÓRAKOZTATÓ 3D-s fogkefénkkel.

Kapcsolódó termékek

Colgate.hu  |  Jogi szabályozás  |  Sütikkel kapcsolatos irányelv  |  Adatkezelési szabályozás  |  Kapcsolat  |  Kariéra
© . Colgate-Palmolive Company. Minden jog fenntartva.
Ön a magyar nyelvű oldalt nézi.