Colgate-Palmolive - Száj- és Testápolási termékek vezető gyártójaHáztartási tisztítószerek

Kapcsolat
Colgate-Palmolive
Home

A WEBOLDAL HASZNÁLATÁNAK ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI

Ezen weboldal az alábbi általános feltételek valamint Magyarország jogszabályainak betartása mellett érhető el és használható.

A weboldal üzemeltetője a Colgate-Palmolive (Magyarország) Korlátolt Felelősségű Társaság (1117 Budapest, Hauszmann A. u. 3., cg.: 01-09-268159) (A 'Colgate-Palmolive' név – ha a szövegösszefüggésből más nem következik, a Társaságra és a new york-i Colgate-Palmolive Társaság bármely más leányvállalatára vonatkozhat.)

Az oldalon megjelenített tartalom (képanyag és szöveg) szerzői jogvédelem alatt áll, és az ott látható védjegyek, márkanevek, logók, címkék and csomagolóanyagok („Anyagok”) a Colgate-Palmolive társaság és licencadóinak tulajdonát képezik. Ezen Anyagoknak a honlapon való elhelyezésével Colgate-Palmolive nem ad felhasználási engedélyt vagy nem engedélyezi azok többszörözését. A látogató böngészhet az oldalon, és saját célra, azaz nem kereskedelmi célú felhasználásra letöltheti és kinyomtathatja bizonyos Anyagok kivonatait az oldalról. Ezen túlmenően az oldal tartalma nem másolható, többszörözhető vagy terjeszthető (a jogszabályok által megengedett mértéket meghaladóan), továbbá nem változtatható meg és nem építhető be más alkotásba, kiadványba vagy weboldal tartalmába, sem nyomtatott sem elektronikus formában.

A márkajelzés kizárólag a Colgate-Palmolive védjegy Egyesült Államokban levő tulajdonjog státuszra utal. A státusz és a márkajelzések országonként eltérhetnek.

Az oldalon jóhiszeműen teszük közzé a tájékoztatást, amely azonban csak általános tájékoztatási célt szolgálhat; Colgate-Palmolive nem szavatol a tájékoztatás pontosságáért és teljességéért és (amennyiben a felelősség jogszabályok alapján nem zárható ki) nem vállal felelősséget az oldal eléréséből, használatából vagy adott esetben a hozzáférés lehetetlenségéből eredően bekövetkező kár, veszteség vagy költség tekintetében, beleértve (de nem kizárólagosan) elmaradt hasznot, közvetett, véletlen vagy következményes károkat.

Ha a weboldalon látható bizonyos linkekre kattintással a látogató a Colgate-Palmolive-hez nem kapcsolódó weboldalakra kerül, Colgate-Palmolive nem vállal felelősséget az ilyen weboldalakért vagy az ott megjelenített tartalmakért.

Colgate-Palmolive olyan adatokat gyűjt, amelyek csak akkor teszik lehetővé az érintett azonosítását, ha azokat az érintett önként adta meg. Az ilyen információkat az Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően használjuk.

Az olyan nem személyes adat, közlés vagy anyag, amelyet a felhasználó ezen weboldalon Colgate-Palmolive és leányvállalatai által működtetett más oldalakon megad, nem minősül bizalmas információnak. Az ilyen adatokat bármilyen célra szabadon felhasználtjuk. Így korlátozás nélkül, bármilyen célból felhasználhatunk az információból eredő bármilyen elgondolást, ötletet, know-how-t vagy módszert, beleértve termékfejlesztést, gyártást vagy marketinget.

Minden olyan információnak, amelyet Ön weboldalunkon vagy Colgate-Palmolive és leányvállalatai által működtetett más oldalakon keresztül megad, valósnak és jogszerűnek kell lennie, és nem sértheti mások jogait.

Colgate-Palmolive fenntartja annak jogát, hogy az oldalon szerepeltetett termékeket kivonja a forgalomból és bármikor külön értesítés nélkül az oldal tartalmát megváltoztassa, beleértve jelen Jogi nyilatkozatot.

SÜTIK HASZNÁLATA

Sütik használatára vonatkozó szabályzatunkat itt olvashatja.

Kellemes időtöltést kívánunk a Colgate weboldalán.