Induljon a nyár egy fehérebb mosollyal!

Vásárolj 2018. június 14. és 2018. július 11. között legalább 1 darab Colgate® Max White, Max White Expert 75ml-es fogkrémet vagy Colgate® Max White fogkefe + beépített fehérítő tollat és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját, és nyerd meg a fődíj Sony Xperia XZ1-es kompakt telefont + h.ear on 2 Mini Wireless vezeték nélküli fejhallgatót, vagy hetente egyet az 5 Pandora karkötőből, illetve a napi 5 db PUPA sminkkészlet egyikét.

Ha a regisztráció során bármilyen probléma merülne fel, próbáld meg egy későbbi időpontban, vagy írj a colgatenyeremenyjatek@greenmango.hu e-mail címre.

A Colgate – Palmolive Magyarország Kft. által szervezett nyereményjátékban kizárólag azon 18 éven felüli magyar állampolgár, cselekvőképes természetes személy vehet részt, aki nem esik bele a játékszabályzat 2 pontjában meghatározott személyek körébe és aki a játék időtartama alatt feltölti a játékszabályzat 1. sz. mellékletében felsorolt Colgate termékek közül a termékek megvásárlását igazoló adatokat, valamint a szükséges személyes adatokat a fenti űrlap kitöltésével megadja.

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező