Palmolive Absolute Relax
AROMA THERAPY

Palmolive Absolute Relax

Élvezd a relaxáló álmodozást a zuhany alatt a Palmolive Aromatherapy Absolute Relax-szel! Nyugtató illattát az Ylang Ylang illóolajat és finom Írisz kivonatot tartalmazó összetétele adja. A kikapcsolódás kulcsa a boldog zuhanyzási pillanat!

Még több Palmolive Aromatherapy termék

Hallgass relaxációs zenét!

Minél jobban körbe tudod magad venni pozitív, relaxáló dallamokkal, tested és lelked annál jobban képes relaxálni. Tehát amíg zuhanyzol vagy fürdesz hallgass zenét, ami messzire visz mindentől. A gyengéd, klasszikus zene jó hatása van, ahogy a természetes hangoknak is, mint a tenger hullámai vagy a trópusi esőerdők.

Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Ayurituel portfolióval! Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Thermal Spa portfolióval! Otthoni spa tipp

Lila

A lila a luxus és a relaxáció színe. Sok tulajdonsága van, többek között képes a felodlani az érzelmi stresszt és elmélkedésre, meditációra ösztönöz. A lilának spirtualitás hatása is van, kreativitásra ösztönöz és felemeli a lelket.

Szín terápia

Az illatok világa

Fedezd fel a Palmolive Absolute Relax illatát!

Illatjegyeiben az Ylang Ylang virág illata és a lágy levendula árnyalata érződik, ami pihenteti az érzékeket. A virágos és aromás illatjegyek szimfóniája megnyugtatja a tudatot a zuhany alatt!

Az illatok világa