Palmolive Sensual
AROMA THERAPY

Palmolive Sensual

Engedj a Palmolive Aromatherapy Sensual csábító illatának a zuhany alatt. Mély és vibráló illata a fényűző marokkói rózsa illóolajjal és ginseng kivonattal van átitatva, mely a boldog zuhanyzási pillanat intenzív érzékisége.

Még több Palmolive Aromatherapy termék

Illatos gyertyák

A fürdőszobában lévő illatos gyertyák elősegítik a jó-lét atmoszférájának megteremtését és különösen jól segítenek egy nehéz map utáni stressz enyhítésében. A hagyományok szerinti első számú relaxáló illat a levendula, de az Ylang Ylang, szantálfa és rózsa szintén hatásosak a felgyümlett feszültség oldásában.

Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Ayurituel portfolióval! Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Thermal Spa portfolióval! Otthoni spa tipp

Piros

A piros a legdinamikusabb szín. Energetizáló hatással van testre és lélekre. A pirossal dekorált szobáknak ösztönző hatásuk lehetnek, bár a pirosnak nem szabad a domináló színnek lennie, abban a szobában, ahol pihenni és relaxálni szeretnél. 

Szín terápia

Az illatok világa

Fedezd fel a Palmolive Sensual illatát!

A rózsa, jázmin és orchidea virágos illatjegyeinek elegáns és érzéki kombinációja meleg és finom illattal ölelnek körbe. Egy erőssen érzéki illat részegíti meg érzékeidet a zuhany alatt!

Az illatok világa