Palmolive Ayurituel

Fedezd fel saját szentélyedet a Palmolive Ayurituel-lel!

Kényeztesd magad egy új fürdőzési rituáléval!

Fedezd fel újra a nyugalmat és a belső harmóniát a Palmolive Ayuritual tusfürdővel. Ősi indiai Ayurvédikus hagyományok világa ihlette, értékes formulája kivételes összetevőkkel gazdagított, finom, indiai ihletésű illatokkal van átitatva. Engedd, hogy a Palmolive Ayurituel egy új érzéki élményben részesítsen!

Palmolive Energy
Palmolive Energy

Töltsd fel érzékeid a Palmolive Ayuritual Energy-vel és élvezd az új otthoni spa élmény vitalitásának rituáléját!

Palmolive Joyous
Palmolive Joyous

Kényeztesd érzékeid a Palmolive Ayuriuel Joyous-szal és élvezd az új otthoni spa élmény boldogságának rituáléját!

Palmolive Tranquility
Palmolive Tranquility

Nyugtasd érzékeid a Palmolive Ayuritual Tranquility-vel és élvezd az új otthoni spa élmény nyugodtságának rituáléját!

Palmolive Energy Palmolive Joyous Palmolive Tranquility

Tartsd melegen!

Tedd a testápolódat a radiátorra, mielőtt zuhanyozni kezdesz, hogy felmelegedjen, mire használni fogod! Nincs is annál jobb, mint amikor zuhanyzás után felmelegített testápolóval nyugtatod izmaid.

Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Thermal Spa portfolióval! Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Aromatherapy portfolióval! Otthoni spa tipp

Spa történelem

Az ayurvéda egy ősi indiai életmód típus, melynek célja a test és elme közötti harmónia megteremtése. Arra az elképzelésre épít, hogy minden életformának meg van a saját "dosha"-ja - az energiák egy egyedülálló keveréke, amit "vata"-nak, "pitta"-nak és "kapha"-nak nevezünk. Az ayurvéda összefogja a jólét érzéséhez szükséges különböző technikákat a diétától, a jógán, meditáción át a masszázs terápiáig.

Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Thermal Spa portfolióval! Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Aromatherapy portfolióval! Spa történelem