Palmolive Joyous
AYURITUEL

Palmolive Ayurituel Joyous

Fedezd fel újra a nyugalmat és belső harmóniát a Palmolive Ayurituel Joyous-szal. Az indiai eperfa és lótuszvirág kivonattal gazdagított egyedül álló formulája kényezteti érzékeid és egy új, érzéki élményekkel teli világba kalauzol.

Még több Palmolive Ayurituel termék

Nyomópontok

Miért is ne tehetnél meg mindent az izmaid ellazításáért a zuhany alatt? Tedd a kezed a fejedre, úgy hogy ujjaid a nyakad felső részén található természetes gödröcskéknél legyenek! Az itt található akupunktúrás pontok masszírozása segít ellazítani merev, fáradt izmaidat, hogy még kiegyensúlyozottabnak érezd magad.

Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Thermal Spa portfolióval! Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Aromatherapy portfolióval! Otthoni spa tipp

Fukszia

Pszihológiai szempontból erőteljes szín, a fukszia táplál és megnyugtat. Gyakran használják meditációk alkalmával, mivel erős összefüggésben áll a spiritualitással és belső harmónia megtalálásával.

Szín terápia

Az illatok világa

Fedezd fel a Palmolive Ayurituel Joyous illatát!

A virágok friss és lágy harmóniája gyümölcsillatokkal keverve körüllengi érzékeit és újjáéleszti elméjét egy élénk és vidám illattal.

Az illatok világa