Palmolive Turkish Bath
THERMAL SPA

Palmolive Turkish Bath

Fedezd fel az ősi Kelet varázslatos csábítását a zuhany alatt! Eukaliptusz és értékes mák kivlonatot tartalmazó formulája kényeztető érzést nyújt. Bőrödet revitalizáltnak, érzékeidet megújultnak érzed a boldog otthoni spa elémény után!

Még több Palmolive Thermal Spa termék

Visszavonulás a fürdőbe

Egy forró fürdő nem csak izmaidat lazítja el, de elmédet is nyugtatja, elmossa a stresszt és a minden napi feszültséget. Ha más ide tartozó otthoni spa tippekkel kombinálod, akkor a forró fürdő segíthet teljesen ellazulni és pozitívan élénkít.

Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Ayurituel portfolióval! Fedezz fel még több otthoni spa tippet a Palmolive Aromatherapy portfolióval! Otthoni spa tipp

Zöld

A zöldnek nyugató hatása van, mentálisan és fizikailag is relaxál és a béke előremozdításának érzését adja, harmóniát és biztonságot. A léleknek pozitív rezgéseket ad, felébreszti az új felfedezések iránti vágyat. A zöld színt a kreativitás forrásának is tartják, ezért van egy zöld szobának frissítő, vitalizáló és regeráló hatása.

Szín terápia

Az illatok világa

Fedezd fel a Palmolive Turkish Bath illatát!

A körülölelő revitalizáló illata a finom zöld illatjegyek keveréle mély fás jelleggel. Friss zöld, balzsamos illata életre kelti érzékeid a zuhany alatt.

Az illatok világa