Colgate. Száj- és Fogápolási Segédletek Központja

Fogkrémek a tiszta, ragyogó, egészséges mosolyért.

Fogkrémek

Fogkefék minden mosolyhoz a kényelmes és hatékony szájápolásért.

Fogkefék

Gyerektermékek, melyek szórakoztatóvá és rutinná teszik a fogmosást gyermekeink számára.

Gyermek termékek

Minden mosoly egyedi, és különleges törődést igényel. A Colgate-nak van mindenre megoldása.

Keresés előnyök szerint

Milyen fehérré válhatnak a fogaim?

A legtöbb esetben már két-három árnyalatnyi változás is látványosan ragyogóbbá teszi a mosolyt. A cél mindig az adott személy számára optimális szín elérése, amely még nem hat természetellenesen.

A fogfehérítés lehetséges mértéke több dologtól is függ, amelyek közül egyesek befolyásolhatók (például oxidálószert  alkalmazó és az azt mellőző eljárások közötti választás, illetve az aktív hatóanyag aránya a fehérítőanyagban), mások viszont nem (például a természetes fogszín, valamint az, hogy a fogak miként reagálnak a fehérítésre).

  • A fogorvosi rendelőben fénytechnikával végzett fogfehérítés nem olcsó, viszont azonnali és látványos eredménnyel jár.
  • A fogorvosnál otthoni fogfehérítésre használható fogfehérítő szettet is vásárolhat (a fogorvosi fehérítés árának kb. feléért), amelyet általában két héten keresztül kell használnia naponta néhány óráig, illetve éjszakánként.
  • A patikában vagy más üzletekben kapható fogfehérítő termékek általában jóval alacsonyabb koncentrációban tartalmazzák az aktív összetevőket, mint a fogorvos által használt anyagok. Az alacsonyabb hatóanyag-koncentráció kevésbé látványos eredményt is jelent. A legolcsóbb megoldásnak tekinthető fehérítő hatású fogkrémek is segíthetnek az elszíneződések megszüntetésében és a frissen fehérített fogak színének megőrzésében.

A legtöbb fehérítési eljárás nem végleges hatású

Azok, akik nem dohányoznak és kávét vagy teát sem fogyasztanak, a fogfehérítést követően akár öt évig is megőrizhetik a kívánt fogszínt. A kezelés tartóssága mindig az adott személy étkezési és egyéb szokásaitól függ. Ha a legtöbb emberhez hasonlóan Ön sem tudja teljesen kizárni étrendjéből a kávét, a teát, a kólát, a vörösbort és az egyéb, elszíneződést okozó termékeket, akkor számíthat arra, hogy rendszeresen megújító kezelésre lesz szüksége.

Colgate fehérítő hatású termékek

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Minden jog fenntartva!

Kapcsolódó videók

Kapcsolódó útmutatók

Fogfehérítési felmérés

Fogfehérítési felmérés

Készíttessen személyre szabott értékelést, hogy hozzásegíthessük egy fehérebb, ragyogóbb mosoly eléréséhez.

Kapcsolódó termékek

Colgate.hu  |  Jogi szabályozás  |  Sütikkel kapcsolatos irányelv  |  Adatkezelési szabályozás  |  Kapcsolat  |  Kariéra
© . Colgate-Palmolive Company. Minden jog fenntartva.
Ön a magyar nyelvű oldalt nézi.