Colgate. Száj- és Fogápolási Segédletek Központja

Fogkrémek a tiszta, ragyogó, egészséges mosolyért.

Fogkrémek

Fogkefék minden mosolyhoz a kényelmes és hatékony szájápolásért.

Fogkefék

Gyerektermékek, melyek szórakoztatóvá és rutinná teszik a fogmosást gyermekeink számára.

Gyermek termékek

Minden mosoly egyedi, és különleges törődést igényel. A Colgate-nak van mindenre megoldása.

Keresés előnyök szerint

Milyen otthoni fogfehérítésre használható termékek érhetők el a fogorvosomnál?

A fogorvosnál elérhető fogfehérítő termékek kínálják az otthoni fogfehérítés legkényelmesebb és leghatékonyabb módját. A fogorvos az Ön igényei alapján javasolja a leginkább megfelelő fogfehérítési megoldást.

  • Az összes, fogorvos által felügyelt fogfehérítő sínes módszernél aktív hatóanyagot (általában valamilyen peroxidot) tartalmazó fehérítő gélt használnak a fogak fehérebbé tételéhez.

  • A fogorvos egyéni fogfehérítő sín készítésével kezdi meg a folyamatot. Az egyénileg készített sín kényelmesebben viselhető, mint a felmelegítéssel és ráharapással vagy más módon formázható sínek. Az ilyen eszközökkel könnyebben végezhető el mind az alsó, mind a felső fogak fehérítése. Emellett az íny irritációjának kockázata is alacsonyabb, és a fehérítő hatóanyag minden foghoz megfelelően eljut.

  • A fogorvos megfelelő mennyiségű fehérítő gélt biztosít a kezeléshez, amelyet fecskendőből vagy tubusból lehet a sínbe juttatni. A fehérítő gél általában 10–22%-os koncentrációjú karbamid-peroxidot vagy hidrogén-peroxidot tartalmaz. A fogfehérítő sínt a hatóanyag-összetételtől függően naponta néhány óráig vagy éjszakánként kell viselnie a fogorvos által javasolt ideig.

A fogorvos által felügyelt fogfehérítő sines fehérítés drágább, mint a kereskedelemben beszerezhető készletek, termékek, azonban ha már egyszer megvásárolta a fogaira pontosan illeszkedő síneket, akkor a későbbiekben – nagyjából évente – csak fogfehérítő anyagot kell hozzá beszereznie, hogy megszabaduljon a kávé, tea, vörösbor, dohányzás és nagy pigmenttartalmú ételek okozta foltoktól.

  • Ha ideiglenes fogérzékenységet vagy ínyirritációt tapasztal, forduljon fogorvosához. A fogorvos ilyen esetben otthoni fluoridos kezelést írhat fel, illetve a fogfehérítési eljárás rövid időre történő megszakítását javasolhatja.

Colgate Sensitive Maximum Strength Plus Whitening.

Colgate Platinum Professional Whitening System.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Minden jog fenntartva!

Kapcsolódó videók

Kapcsolódó útmutatók

Fogfehérítési felmérés

Fogfehérítési felmérés

Készíttessen személyre szabott értékelést, hogy hozzásegíthessük egy fehérebb, ragyogóbb mosoly eléréséhez.

Kapcsolódó termékek

Colgate.hu  |  Jogi szabályozás  |  Sütikkel kapcsolatos irányelv  |  Adatkezelési szabályozás  |  Kapcsolat  |  Kariéra
© . Colgate-Palmolive Company. Minden jog fenntartva.
Ön a magyar nyelvű oldalt nézi.