Colgate. Száj- és Fogápolási Segédletek Központja

Fogkrémek a tiszta, ragyogó, egészséges mosolyért.

Fogkrémek

Fogkefék minden mosolyhoz a kényelmes és hatékony szájápolásért.

Fogkefék

Gyerektermékek, melyek szórakoztatóvá és rutinná teszik a fogmosást gyermekeink számára.

Gyermek termékek

Minden mosoly egyedi, és különleges törődést igényel. A Colgate-nak van mindenre megoldása.

Keresés előnyök szerint

A fogvédő ápolása

Miután fogvédőjét fogai állásához, alakjához illesztették, meg kell tanulnia az eszköz ápolásának helyes módját. A fogvédőt csak sportolás és játék közben szabad viselni. Kerülje a fogvédő rágását, mert ezzel ronthatja a készülék tartósságát.

Fogorvosának gondoskodnia kell arról, hogy a fogvédő szélei ne legyenek élesek, mert azok irritálhatják vagy megsérthetik az ínyszövetet vagy az arc belső részét. A viselést követően ellenőrizze a fogvédő épségét. A megrongálódott fogvédőt cserélje ki, mert sértheti az ínyt. A fogvédő élettartama hosszabb lesz, ha megfelelően ápolja.

A viselést követően hideg vízzel tisztítsa meg a fogvédőt. Öblítse le a fogvédőt, és a következő használatig őrizze megfelelő tárolóban, tartóban szobahőmérsékleten. Rendszeresen mossa meg fogkefével és fogkrémmel is, távolítsa el róla a használat közben esetleg megtelepedett foglepedéket, baktériumokat. Rendszeresen járjon fogorvosi ellenőrzésre, és ha kérdései vannak a fogvédő használatával kapcsolatban, bátran tegye fel azokat fogorvosának.

© Copyright 2009, Colgate-Palmolive Company

Colgate.hu  |  Jogi szabályozás  |  Sütikkel kapcsolatos irányelv  |  Adatkezelési szabályozás  |  Kapcsolat  |  Kariéra
© . Colgate-Palmolive Company. Minden jog fenntartva.
Ön a magyar nyelvű oldalt nézi.