#ColgateSmileOn

#ColgateSmileOnHungary 

A Colgate® Max White új kampányával a gyönyörű mosolyok sokféleségét ünnepeljük. Ragadd meg a lehetőséget, és legyél Te kampányunk arca! Ragyogó és merész mosolyodat keressük, mellyel minden egyes nap lerombolod az előítéleteket.
 
 

Hogyan ad önbizalmat kampányunk nagykövetei számára a ragyogó mosolyuk?

becca

"Nem volt fogszabályzóm, de nem bánom, mert így vagyok egyedi!"

Becca

kaine

"Nekem a no filter bejön" 

Kaine

Jane

"1957 óta küzdök az előítéletek ellen."

Jane

 

 

Oszd meg velünk, hogyan tesz téged egyedivé és magabiztossá a ragyogó mosolyod!


Így vehetsz részt:

Mindössze annyit kell tenned, hogy Instagramon posztban megosztod ragyogó mosolyodat a #ColgateSmileOn és #ColgateSmileOnHungary hashtaggel és megírod mosolyod történetét 2019.11.30-ig. Ne felejtsd el betaggelni barátaidat, nehogy lemaradjnak!
A pályázatok közül az 5 leginspirálóbb történetet és a leginkább magával ragadó mosolyt fogjuk kiválasztani európaszerte, akik így az új Colgate® Max White kampányunk hivatalos arcává válhatnak. Mind az 5 szerencsés nyertes meghívást kap egy fotózásra és videófelvételre Párizsba 2020 tavaszán.
A pályázatban való részvétel feltétele az európai állampolgárság és a betöltött 18. életév. A pályázóknak nyilvános Instagram profillal kell rendelkezniük. Személyenként egy pályázati fotó megosztása lehetséges, illetve egy fotón csak egy személy egyedi megjelénését tekintjük érvényes pályázatnak. További részleteket a Játékszabályzatban találsz itt.

 

 

max white