Sparking optimism in everyone, every day

Küldetésünk

Optimizmusra sarkallni mindenkit, minden nap

Hisszük, hogy mindenki derűs jövőt érdemel

Az optimizmus támogatása azt jelenti, hogy szeretnénk egészségesebb hellyé tenni a bolygónkat és nap mint nap azért dolgozunk, hogy mindenkit egészséges mosolyra fakasszunk.

Az optimizmus ereje

Nem mindig könnyű optimistának lenni, de aki emellett dönt, hatalmas változást tapasztalhat az életében. Valós történeteket osztunk meg olyan emberekről, akiknek volt bátorsága mosolyogni és mindent elkövetni, hogy jobbá tegyék a világot. Reméljük, Önt is inspirálják a történetek!

Mindenkinek megtanítjuk, hogyan váljon a szájápolás mesterévé

Mindenkinek joga van a ragyogó, felhőtlen mosolyhoz. Ezért elkötelezetten dolgozunk azon, hogy világszerte növeljük a szájápolás színvonalát. Legyen szó akár a gyermekek egészséges szokásainak kialakításáról, akár a szakértőktől való tanulásról, tőlünk minden szájhigiéniés segítséget megkap.

Könnyen elérhetővé tesszük a szájápolási technikákat

Világszerte egyedülálló kezdeményezéseket hoztunk létre, melyek segítségével az emberek hozzáférhetnek a szájápolással kapcsolatos információkhoz és forrásokhoz, így bátran mosolyoghatnak.

Tudjon meg többet tevékenységeinkről

Ragyogó jövő bolygónknak

Szüntelenül jobb és fenntarthatóbb megoldásokat keresünk termékeink és csomagolásaink gyártásával kapcsolatban. Igyekszünk kevesebb műanyagot és vizet használni, és a lehető legkevesebb hulladékot termelni. Elvégre egy egészséges bolygó mindannyiunkat mosolyra fakaszt.

Tudjon meg többet

Bemutatjuk a Colgate első újrahasznosítható tubusát!

FENNTARTHATÓSÁG

Bemutatjuk a Colgate első újrahasznosítható tubusát!

 

Tudjon meg többet!

 

Joga van tudni, mit kap

A vegán formuláktól és a kivételes alapanyagoktól kezdve az általunk használt fenntartható csomagolásig mindenről tájékozódhat.

Tudjon meg többet

Ismerje meg csapatunkat

TALÁLKOZZON SZAKÉRTŐINKKEL

Egy egész csapat dolgozik azon, hogy Ön mindig mosolyogjon

Eljárásainktól termékeinkig bezárólag "mosolygyártó" szakértőink csapata gondoskodik arról, hogy Ön a legjobbat kapja.

 

Ismerje meg csapatunkat