Támogatjuk  az egészséges mosolyt

ELÉRHETŐ SZÁJÁPOLÁS

Támogatjuk
az egészséges mosolyt

Mindenkinek elérhető az egészséges mosoly

Képzelje el, milyen lenne, ha mindenki megkapná a kellő segítséget ahhoz, hogy egészséges mosolya legyen! Számos megelőzhető és kezelhető szájhigiénés problémát tudnánk megszüntetni. Ez a jövőképünk, ezért termékeinkkel javítjuk a szájápolás színvonalát és olyan oktatóprogramokat hozunk létre, melyek segítenek a napi rutinba könnyen beépíthető, egészséges szokások kialakításában.

Célunk egy szuvasodásmentes jövő

2025-re kétmilliárd gyermekkel szeretnénk megismertetni a helyes szájápolási szokásokat, és szeretnénk ezeket elérhetővé tenni az egész világ számára. A Colgate ezen kezdeményezései is bizonyítják, hogy továbbra is mindent megteszünk a helyes szájápolás népszerűsítéséért.

Colgate Bright Smiles Bright Futures

KÉTMILLIÁRD RAGYOGÓ MOSOLY

Colgate BRIGHT SMILES,
BRIGHT FUTURES®

A Colgate BRIGHT SMILES, BRIGHT FUTURES® program közel 30 éve biztosítja világszerte a gyermekek számára az ingyenes fogászati vizsgálatot és a helyes szájápolás oktatását, így hozzájárul egy életen át tartó szokás kialakításához. Az Önök támogatásával már több mint egymilliárd gyermeknek segítettünk. Most az a célunk, hogy 2025-re ez a szám elérje a kétmilliót.

Tudjon meg többet

 

Könnyebbé és elérhetőbbé tesszük a szájápolást.

Kötelezettséget vállalunk azért, hogy a minőségi szájápolási termékeket és oktatást könnyen elérhetővé tegyük minél több ember számára, szerte a világon. Azt szeretnénk, hogy minden ember - szükségletektől és körülményektől függetlenül - rendelkezzen azokkal az információkkal és eszközökkel, amelyek a mindennapi szájhigéniájuk folyamatos javításához szükségesek.

Colgate Szájápolási Központ

Colgate Szájápolási Központ

Kérdése van a szájápolással kapcsolatban? Mi tudjuk a választ! Hasznos cikkekért és videókért látogassa meg a rendszeresen frissített Szájápolási Központ oldalunkat. Folyamatosan tájékoztatjuk Önt a fogszabályozókkal, tömésekkel, bölcsességfogakkal és más egyebekkel kapcsolatos legfrissebb ajánlásokról, így minden szakaszban és életkorban megvédheti szája egészségét.
 

Látogassa meg a Colgate Szájápolási Központot

Fenntartható fogápolási termékek

FENNTARTHATÓSÁG

Az átláthatósággal állunk ki a bolygó egészségéért

 

Tudjon meg többet