Védd meg mosolyod a Colgate Total fogkrémekkel!

Colgate Total

Colgate total

Fogszuvasodás elleni védelem

Lepedék elleni védelem

Fogínyvédelem

Fogzománc védelem

Fogkő elleni védelem

Fogérzékenység elleni védelem

Fogfehérítő hatás

Friss lehelet

24 órás teljeskörű aktív védelemmel*

Te is könnyedén megőrízheted a ragyogó mosolyod a Colgate Total fogkrémekkel. A Colgate Total fogkrémek most erősebb* 24 órán át tartó kiemelkedő lepedékben lévő baktériumokkal szembeni védelmet nyújtanak. A Colgate Total fogkrémek 8 nagyszerű előnyt nyújtanak a teljeskörű védelem érdekében:

1. Fogszuvasodás elleni védelem        5. Fogkő elleni védelem
2. Lepedék elleni védelem 6. Fogérzékenység elleni védelem
3. Fogínyvédelem 7. Fogfehérítő hatás
4. Fogzománc védelem 8. Friss lehelet

*Kiemelkedő lepedékben lévő baktériumok elleni védelem a fogakon, a nyelven a szájüregben és a fogínyen hagyományos fluoridos fogkrémekkel összehasonlítva 4 héten át tartó napi 2x használat után.

Fedezd fel a teljes Colgate Total termékcsaládot!

 • Miért fontos a lepedékben lévő baktériumokra odafigyelni?

  A bakteriális lepedék kordában tartása azért fontos, mert a lepedék a szájüregi problémák fő oka. Fogszuvasodáshoz, ínybetegségekhez, rossz lehelethez és akár fogvesztéshez is vezethet, ha nem kezeli hatékonyan. Ahhoz, hogy ellenőrzés alatt tartsa, fontos a helyes szájhigiénia gyakorlása, beleértve a napi kétszeri fogmosást hatékony antibakteriális fogkrémmel, a fogselyem használatát és a rendszeres fogorvosi ellenőrzéseket.

 • Miért más a Colgate Total fogkrém?

  A Colgate Total 8 csodálatos előnyös tulajdonságot kínál az egész száj számára, hogy akár 24 órán át aktív védelmet nyújtson*. Ezt a 8 előnyt legalább hat közzétett klinikai tanulmány is bizonyította. A bizonyított előnyök közé tartozik a lepedékkontroll, az ínygyulladás csökkentése, a fogkő csökkentése, a friss lehelet, a zománc védelme, az érzékenység csökkentése, a fehérebb fogak és a fogszuvasodás elleni védelem. E klinikai vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a Colgate Total kiváló lepedékkontrollt biztosít, ha naponta kétszer mosol vele fogat.

  *Folytonos használat 6 hónap után 2x/nap.

 • Hogyan működik a Colgate Total formula?

  A Colgate Total formula dupla cink plusz arginin formulával és aminohabbal hatékony antibakteriális hatással rendelkezik. Háromféleképpen fejti ki hatását: behatol a bakteriális lepedékbe, lebontja azt a könnyebb eltávolítás érdekében, és megakadályozza a visszatérését. Az eredmény 24 órás védelem az egész szájban*.

  *Folytonos használat 6 hónap után 2x/nap.