FEDEZD FEL A
RAGYOGÁS
  TUDOMÁNYÁT

Molecules

A COLGATE SZAKÉRTŐI ELHOZTÁK NEKED A FEHÉRÍTÉS TUDOMÁNYÁT*

Molecules

BIZTONSÁGOS OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS

Molecules

A FOGZOMÁNC KÁROSÍTÁSA NÉLKÜLI MÉLYRE HATÓ FOGFEHÉRÍTÉS

Molecules

KLINIKAILAG IGAZOLT

*Neilsen TP market, UK 2022.

Ismerd meg tudományosan igazolt fogfehérítő termékeinket

Tippek és tanácsok, hogy hogyan őrizd meg ragyogóan fehér mosolyod

Mit mondanak mások a fogfehérítő megoldasainkról?

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan fehérítsem fogaimat otthon?

Számos módja van az otthoni fogfehérítésnek. Fogkrémektől kezdve a LED-es fogfehérítő szetteken át, a Colgate Max White termékei között mindent megtalálsz. Ha olyasmit keresel, amit könnyen beépíthetsz a napi szájápolási rutinodba, próbáld ki az olyan fogfehérítő fogkrémeket mint a Colgate Max White Ultra, ami mindössze 3 nap alatt láthatóan fehérébbé teszi a fogaid*.

Ha azonban olyan megoldást keresel, amit már meglévő fogfehérítés rutinoddal kombinálhatsz, erre is találsz számodra megfelelő megoldást. Próbáld ki a Colgate Max White Overnight Pen éjszakai fogfehérítő tollat, ami képes eltüntetni 15 év elszíneződéseit** fogaidról, miközben alszol.

*Ételek és italok okozta elszíneződések esetén fluoridos fogkrémmel összehasonlítva
**Ételek és italok okozta elszíneződések esetén 3 hét folymatos használat után


Éjszaka is fehéríthetem a fogaimat?

Igen! A Colgate Max White Overnight Pen éjszakai fogfehérítő toll 15 év elszíneződésiet* képes eltüntetni megfelelő használat esetén. A toll formulája gyorsan szárad és egy láthatatlan filmréteget képez fogaidon, ami az éjszaka folyamán nem kopik le vagy oldódik fel a nyál hatására. Használd az esti szájápolási rutinod utolsó lépéseként és hagyd, hogy alvás közben a fehérítő szérum kifejtse hatását.

*Ételek és italok okozta elszíneződések esetén 3 hét folymatos használat után


Milyen gyakran fehéríthetem a fogaimat?

Fogfehérítő termékek használata során sokan tapasztalnak valamilyen mellékhatást mint például a fogérzékenység vagy égető érzés, ezért fontos, hogy pontosan az utasításoknak megfelelően használjuk ezeket a termékeket. Válassz olyan fogfehérítő terméket, amelyeket mindennapi használatra terveztek, mint például a Colgate Max White Ultra fogkrém, vagy a Colgate Max White Overnight Pen éjszakai fogfehérítő toll és a LED Whitening LED-es fogfehérítő szett. A fogfehérítő tollunk precíziós applikátorral rendelkezik, ami lehetővé teszi a fehérítő szérum könnyű felvitelét a fogakra. Ha bármilyen mellékhatást tapasztalsz fogfehérítés közben, keresd fel fogorvosod, aki tanácsaival segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást.